Service af din luft til vand varmepumpe (alt du skal vide)


Med en luft til vand varmepumpe i hjemmet har du en varmeløsning, der er både effektiv og miljøvenlig, og har du skiftet fra for eksempel olie- eller gasfyr, nyder du helt sikkert også godt af, at du får meget billigere varme. Men for at din varmepumpe bliver ved med at producere varme til en god pris, skal den ind imellem have luft til vand varmepumpe service, og det kan du læse mere om her.

I de fleste tilfælde er luft til vand varmepumpe service lovpligtigt

I Danmark er det lovpligtigt for varmepumper med mere end 1 kg kølemiddel at få et årligt eftersyn, og langt de fleste luft til vand varmepumper opfylder det kriterie. Derfor er det en rigtig god idé at sørge for at overholde luft til vand varmepumpe service, men også fordi det sørger for at holde din varmepumpe effektiv gennem årene. I forbindelse med for eksempel salg og opdatering i BBR kan det også være nødvendigt at vise dokumentation for luft til vand varmepumpe service, og du har faktisk pligt til at gemme beviser for, at du har overholdt luft til vand varmepumpe service i op til 10 år. Hos NovaSolar Service laver de rigtig mange luft til vand varmepumpe service, og forlægger du selv serviceblanketten efter et eftersyn, gemmer NovaSolar Service selv en kopi, så de altid har den.

Luft til vand varmepumpe service kan spare dig penge på sigt

Netop fordi et luft til vand varmepumpe service er med til at holde din varmepumpe effektiv, kan det faktisk også hjælpe dig med at spare penge på sigt. Overholder du ikke det årlige luft til vand varmepumpe service, mister din varmepumpe effektivitet, hvilket vil sige, at den får sværere ved at lave samme mængde varme til dig på samme effektive måde, og det vil koste dig flere penge. En mindre effektiv varmepumpe vil også gøre, at du bliver nødt til at skifte den hurtigere, end du ellers ville have brug for, og det vil derfor også koste dig flere penge.

NovaSolar Service har Danmarks billigste luft til vand varmepumpe service

Selvom luft til vand varmepumpe service kan lyde som endnu en udgift i budgettet, så kan du heldigvis få et både billigt og godt luft til vand varmepumpe service. Hos NovaSolar Service har de Danmarks billigste luft til vand varmepumpe service med prisgaranti, så du ikke skal betale overpris og bruge unødvendige penge på det. NovaSolar Service kommer rundt i hele landet, så uanset hvor du bor, kan du få luft til vand varmepumpe service. De har certificerede montører fordelt over hele Danmark, så de også kan rykke ud akut i weekender og på helligdage, hvis det bliver nødvendigt. Der er ingen binding hos NovaSolar Service, så du kan altid opsige din serviceaftale igen, hvis det bliver nødvendigt. På deres hjemmeside novasolar-service.dk kan du læse mere om, hvad de tilbyder, og hvordan du skriver dig op til luft til vand varmepumpe service.