Erstat bilen med en el ladcykel: 4 fordele


Du har sikkert set en før – en ladcykel med lidt for meget fart på op ad bakke eller i modvind. Det skyldes uden tvivl, at det er en el ladcykel, og der er mange gode grunde til at investere i sådan en, især hvis du overvejer at skulle udskifte din bil med en anden løsning. Her får du 4 fordele ved at skifte bilen ud med en el ladcykel.

1. Du sparer masser af penge med en el ladcykel

En af de allerstørste fordele, der er ved at udskifte din bil med en el ladcykel, er, at du kommer til at spare en masse penge. For det første fordi en el ladcykel er billigere end en bil, så alene i udbetalingen er der en stor forskel. Men du sparer også mange penge på brændstof, for de eneste udgifter, der er til at holde din el ladcykel kørende, er, at du skal bruge penge på strøm til at lade batteriet op, og så kommer der selvfølgelig ind imellem noget vedligehold, men det koster ikke nær det samme som med en bil.

2. En el ladcykel er god for miljøet

Netop fordi du sparer brændstof ved at vælge en el ladcykel fremfor en bil, gør du også miljøet en kæmpe tjeneste. For en el ladcykel udleder nemlig ikke CO2 i samme grad som en bil, da du ikke forbruger brændstof under kørsel. Det eneste CO2, der bruges til en el ladcykel, er selvfølgelig den CO2, der forbruges under produktion, men derefter kun en smule CO2 hver gang du bruger strøm til at lade batteriet til din el ladcykel op.

3. Du har mere fleksibilitet med en el ladcykel

Med en el ladcykel kan du byde en mere fleksibel hverdag velkommen. Du skal nemlig ikke længere sidde i lange bilkøer på vej på arbejde, da du blot kan følge cykelstien, så du skal heller ikke sidde og blive arrig over de andre bilister. Derudover slipper du med en el ladcykel også for at skulle finde en parkeringsplads, der ellers typisk kan være svær at finde i store byer, når du har bil. En el ladcykel fylder nemlig langt mindre, så du kan typisk parkere den tættere på din destination.

4. En el ladcykel giver mulighed for motion og frisk luft

Motion og frisk luft er der ikke nødvendigvis meget af i en travl hverdag, men med en el ladcykel bliver det langt nemmere at prioritere det. For når du er på vej for at aflevere børnene i skole, eller når du kører hjem fra arbejde, så får du automatisk begge dele.

Leder du efter en god og rummelig el ladcykel, der matcher dine behov, så kan du finde den hos Boxbike.dk. Der finder du nemlig flere forskellige modeller af el ladcykler, så du kan vælge den, der bedst passer til din hverdag. Boxbike.dk har mange års erfaring med elcykler i alle faconer, så har du spørgsmål, hjælper de dig også gerne med at finde svaret.