Sådan finder du det bedste kontaktlinse-mærke til dit behov

Benytter du briller, og tænker du på at skifte over til kontaktlinser? Eller bruger du måske allerede kontaktlinser, men er usikker på om du har valgt det rigtige kontaktlinse-mærke?

Ja, med mange udbydere af kontaktlinser på markedet, er der ikke noget at sige til at det kan være svært at vælge! Læs med her, og bliv klogere på hvordan du træffer det bedste valg af kontaktlinser.

Hvad er dit behov for kontaktlinser?

Før du kan træffe det rigtige valg af kontaktlinse-mærke, er det ofte en god idé at overveje hvad dit behov for linser helt præcist er. Finder du  ud af hvilke kriterier der vejer højest hos dig, vil det være lettere at beslutte hvilket mærke kontaktlinser, der er det optimale valg.

Du kan afklare dine kriterier for kontaktlinser ved at stille dig selv spørgsmål som eksempelvis: Vil jeg benytte 1-dagslinser eller månedslinser? Er pris vigtigere end kvalitet for mit valg af kontaktlinser? Har jeg nogle særlige behov, der skal tages hensyn til, eksempelvis tendens til tørre øjne? Ønsker jeg særlige features, såsom indbygget UV-filter?

Ved at overveje faktorer som disse, vil du have et bedre udgangspunkt for at vælge de helt rette kontaktlinser. Læs videre, og bliv præsenteret for tre forskellige brands, som hver især adskiller sig på forskellige parametre.

MyDay: Smart teknologi sikrer komfort dagen lang

Komfort er vigtigt for enhver, som benytter linser. Vælger du mærket MyDay, er du sikret behagelige kontaktlinser, som du kan have på dagen lang. Ved hjælp af smart teknologi, holdes øjnene luftige og fugtige dagen lang. Du undgår derved udtørrede øjne, og den diskomfort, der følger med.

Lyder dette som noget for dig, så køb dine MyDay linser her, og oplev selv hvilken forskel MyDay linser kan betyde i hverdagen.

Acuvue kontaktlinser: Til dig med tørre øjne

Har du ofte oplevet at dine kontaktlinser har resulteret i udtørrede øjne, eller at du har oplevet problemer med at få ilt nok gennem linserne til øjnene? Så kunne det godt tyde på, at Acuvue er et fornuftigt valg af linser.

Acuvue linser målretter sig mod dig, som ønsker at bevare den naturlige fugt, og sørger for at dit øje kan ånde under kontaktlinsen. Du finder et stort udvalg her, hvor du kan se de forskellige muligheder for kontaktlinser, som du finder hos Acuvue.

Soflens: Til den prisbevidste kontaktlinsebruger

Er prisen vigtig for dig, men ønsker du samtidig ikke at gå ned på kvalitet og komfort? Så er kontaktlinse-mærket soflens lige noget for dig. Her finder du nemlig kontaktlinser til priser, hvor alle kan være med.

Uanset om du ønsker at benytte månedslinser eller dagslinser, finder du ved Soflens et stort udvalg. Kvaliteten og komforten går du heller ikke ned på: Soflens har et brugervenligt design, som sikrer dig en god oplevelse.

Ja, uanset hvilke kriterier du har til dit valg af kontaktlinser, kan du let finde frem til de rette. Alle disse forhandles af Vision4U på vision4u.dk. Hvorfor ikke tage et kig, og finde de rette kontaktlinser til dig?