3 fordele ved at vælge en luft til vand varmepumpe

Hvad skal jeg vælge som opvarmningsløsning til mit hjem? Dette spørgsmål kommer mange boligejere til at stille sig selv på et eller andet tidspunkt. Og det er også et svært valg, da der findes mange forskellige løsninger på markedet.

Rigtig mange er glade for at anskaffe sig en luft til vand varmepumpe. Specielt de senere år er denne opvarmningskilde blevet meget populær – og det skyldes nok i særdeleshed at en varmepumpe luft til vand er klimavenlig.

Her er der samlet 3 fordele ved at vælge en luft til vand varmepumpe.

Varmepumpe luft til vand: God ved miljøet og dig

Der er kommet stort fokus på klima og miljø de seneste år. Det kan alle vist blive enige om. Men hvad kan man selv gøre for at mindske sit Co2-aftryk? Udover at spise mindre kød, sortere sit affald og købe genbrugstøj, er dét at skifte til en varmepumpe luft til vand også noget der virkelig rykker.

I modsætning til mere traditionelle opvarmningsløsninger såsom et oliefyr, producerer en luft til vand varmepumpe nemlig varme ved at anvende den varme, som allerede findes i den friske luft. Ingen fossile brændstoffer bliver brugt i produktionen af varme ved en luft til vand varmepumpe, og det gør den god ved miljøet.

Derudover er en varmepumpe normalvis mellem 4 til 6 gange mere energieffektiv end almindelig elvarme – hvilket også er en god grund til at skifte over til en luft til vand varmepumpe.

Luft til vand varmepumpen er god ved pengepungen

Der er altså meget at hente på den symbolske klimakonto ved at vælge en luft til vand varmepumpe. Men også på den mere bogstavelige bankkonto gør en varmepumpe forskel. Der er nemlig mange penge at spare ved at skifte.

At en varmepumpe normalvis er mellem 4 til 6 gange mere energieffektiv end traditionel varme, betyder nemlig, at du kommer til at betale op til 6 gange mindre i varme, end du plejer! En investering i en varmepumpe luft til vand er hurtigt tjent ind igen, og derefter kan du nyde alle de ekstra penge, du nu får mellem hænderne. Og at du derudover kan have god klima samvittighed, er blot et ekstra plus!

Slip for besvær med en varmepumpe serviceaftale

En varmepumpe er et stykke smart teknologi, som hjælper med at få hverdagen til at forløbe gnidningsfrit. Og skulle der opstå et problem med varmepumpen, er der her heller ingen ko på isen. For med en varmepumpe serviceaftale, får du hurtigt hjælp af dygtige varmepumpe specialister, der står på spring til hurtigt at få varmepumpen op at køre igen. Det kunne for eksempel være NovaSolar, som specialiserer i salg og service af varmepumper og solcelleanlæg.

Ja, der er bestemt mange fordele ved at vælge en luft til vand varmepumpe. Klik ind på novasolar-webshop.dk, og se de mange forskelle varmepumpe løsninger. Køb online, og oplev selv de store fordele ved at benytte en luft til vand varmepumpe som opvarmningsløsning – hvad enten det er i fritidshuset eller helårsboligen.