NovaSolar Service: Danmarks billigste varmepumpe eftersyn


Varme er en dyr udgift, og det er svært at skære ned på den, men en varmepumpe kan både skære i varmeregningen og hjælpe dig med at være god mod miljøet. Men en varmepumpe kræver i langt de fleste tilfælde også efterfølgende varmepumpe eftersyn, og holder du ikke øje med, hvem du bestiller det hos, kan du komme til at betale alt for meget.

Der er ingen grund til at betale overpris for varmepumpe eftersyn

Det er meningen, at din varmepumpe skal spare dig for en masse penge, når du betaler din varmeregning. Derfor er der ingen grund til at betale overpris, når du skal bestille et varmepumpe eftersyn, for så ender du med at bruge penge på noget, der ikke behøver koste så meget. NovaSolar Service er Danmarks billigste, når det kommer til varmepumpe eftersyn, og de har mange års erfaring med både montering og servicering af varmepumper, hvilket er din garant for god kvalitet af varmepumpe eftersyn.

Selvom NovaSolar Service er billigst, går de ikke på kompromis med noget. De har montører i hele landet, der er klar til at komme ud og lave varmepumpe eftersyn hos dig, og de rykker også gerne ud i weekenden eller på helligdage, hvis det er akut.

Hold øje med om varmepumpe eftersyn er lovpligtigt for dig

For at din varmepumpe fungerer helt som den skal, er den nødt til at have et varmepumpe eftersyn fra tid til anden, men der er faktisk også nogle varmepumper, hvor det er lovpligtigt, og det gælder langt størstedelen af varmepumper i Danmark. Alle varmepumper med mere end 1 kg kølevæske skal nemlig have varmepumpe eftersyn én gang om året, og det gælder for 90% af de varmepumper, der sælges i Danmark. Det betyder, at sandsynligheden for, at det er lovpligtigt med varmepumpe eftersyn for dig, er ret stor. Er du i tvivl om, hvorvidt din varmepumpe har mere end 1 kg kølevæske, kan du for eksempel kontakte NovaSolar Service, der gerne hjælper dig med at finde ud af, om du er omfattet af reglen.

Mange fordele i serviceaftale fra NovaSolar Service

Vil du gerne være sikker på, at du husker det årlige varmepumpe eftersyn, så kan du lave en serviceaftale med NovaSolar Service. I første omgang kan du på novasolar-service.dk skrive dig på med dine oplysninger, og så ringer de dig op enten samme hverdag eller dagen efter på et tidspunkt, der passer dig. Derefter finder I sammen et tidspunkt, der fungerer for alle parter, og så kommer NovaSolar Service og laver varmepumpe eftersyn, og du behøver ikke engang være hjemme. Når de er færdige, laver de et skema, som de sender en kopi af til dig, men de beholder skemaet selv, så du altid har dokumentation for varmepumpe eftersyn, selvom du mister dit eget skema. Og når det så er tid til at få varmepumpe eftersyn igen, bliver du ringet op af NovaSolar Service på ny, så I igen kan aftale et tidspunkt til varmepumpe eftersyn.