Hvad er privatleasing kontra firmaleasing?


Mange vælger i dag leasing, men hvis du ikke er helt inde i, hvad leasing er, kan det være svært at finde rundt i, hvad for eksempel privatleasing og firmaleasing betyder. Derfor får du her forklaringen på, hvad de hver især er, og hvad der er smartest for dig at vælge.

Privatleasing er til dig, der gerne vil have drømmebilen uden et dyrt billån

Er der en bestemt bil, du drømmer om til privat brug, men kan du ikke helt overskue et dyrt billån, der ofte løber over mange år? Så kan privatleasing være løsningen for dig. Privatleasing er nemlig en måde at have en bil på, uden at det er dig, der ejer den, og du kan stadig bruge den til privat brug, som du har lyst til, og som det er tilladt ifølge din leasingaftale. Med privatleasing kan du vælge flere forskellige løsninger som operationel leasing, finansiel leasing og sæsonleasing, og det kan være meget forskelligt, hvad der passer bedst til den enkelte. Afhængigt af hvad du vælger, er der flere forskellige ting med i den månedlige ydelse som for eksempel reparationer og service, men der kan også være mere med i aftalen, der skifter i forhold til, hvem du vælger privatleasing hos. Læs mere her, hvis du vil blive klogere på, hvad privatleasing er.

Firmaleasing giver fleksibilitet og overblik over økonomien i virksomheden

Firmaleasing, der også kaldes erhvervsleasing, er til dig, der har en virksomhed, og som gerne vil have køretøjer til dine medarbejdere på en nem og fleksibel måde. Afhængigt af, hvad I har brug for i virksomheden, og hvilken type firmaleasing du vælger, kan du få totalt overblik over økonomien i virksomheden, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter til reparationer og lignende. Med firmaleasing kan I også have friheden til at skifte køretøjerne ud efter få år, så I altid har lige præcis de køretøjer, I har brug for. Og så slipper din virksomhed også for at skulle af med store beløb på én gang, når I skal erhverve jer bilerne til at starte med. Vælger du firmaleasing hos Agilease, kan de skræddersy en aftale, der passer til din virksomheds behov. Læs mere om firmaleasing her.

Vælg mellemvejen med splitleasing

Der findes også en mellemvej mellem privatleasing og firmaleasing, og det kaldes splitleasing. Her deler arbejdsgiver og medarbejderen udgiften til driften på bilen på baggrund af de kilometer, der køres, så det er arbejdsgiveren, der betaler for bilen i arbejdstiden, og medarbejderen der betaler for bilen privat. Det giver fordele for både medarbejdere og virksomhed, og er du interesseret i at læse mere om splitleasing, kan du gøre det på agilease.dk.

Vil du gerne have en leasingaftale, der er tilpasset dine behov, kan Agilease hjælpe dig. De har et bredt udvalg af biler til leasing, og har de ikke din drømmebil stående allerede, så kan de også skaffe den til dig. De tilbyder masser af fordele ved både privatleasing og firmaleasing, og du kan læse meget mere om, hvad de kan gøre for dig på agilease.dk.