Leasing: Måske den rette vej til din drømmebil?

Det findes nok ikke meget, der kan måle sig med følelsen af at sætte sig ind i en splinterny luksusbil; og især når man først har tændt motoren, og nu kan nyde motorens folde sig ud på de åbne landeveje. Luksusbiler er det materiale, som drømme er lavet af – altså de rigtigt dyre af slagsen. Men hvad ville du sige, når du hører at også du har råd til at gøre disse drømme til virkelighed? Utroligt som det måske lyder, så er dette faktisk muligt i dag. Du spørger naturligt nok hvordan? Svaret er simpelt – leasing af bil gælder nemlig også for drømmebiler.

Få fingrene i drømmebilen

Luksusbiler har altid været tilknyttet folk med rigtigt mange penge på bankkontoen, så desværre er mange af den overbevisning, at de ganske enkelt ikke har de tilstrækkelige midler til at få drømmebilen ind i garagen. Dette var bestemt også tilfældet for blot få år siden, hvor man var nødt til at eje luksusbilen. Leasing af bil er til gengæld en langt mere overkommelig måde, at endelig få fingre i den længe eftertragtede luksusbil på. Læs mere om leasing af din drømme bil, inden du læser videre om de yderligere fordele ved at lease din nye luksusbil.

Du slipper for hovedpinen ved at eje bilen

Nok den største fordel ved leasing af bil er, at du hermed slipper for al besværet forbundet med at eje et køretøj. For hvis du vælger operationel leasing, så vil du nu helt slippe for udgifterne forbundet med værkstedsudgifter – det hele er nemlig inkluderet i prisen.

Kør bil alt efter sæson

En af de andre helt store fordele ved leasing af bil er den store fleksibilitet. Når du skal lease en luksusbil, så vil du nemlig opdage at du kan vælge leasingaftale helt efter egen smag. Måske er du blot på udkig efter en rap bil til sommermånederne; intet problem; du kan nemlig også vælge sæson leasing, hvor du ovenikøbet kun vil ende med at betale for de måneder, hvor du rent faktisk benytter bilen. Og hvis du f.eks. har lyst til at skifte dette års Alfa Romeo ud med en Ferrari, så er der også rig mulighed for dette med sæson leasing.

Variation er livets vigtigste krydderi

Vi har alle sammen brug for lidt forandring en gang imellem for at føle os levende, og dette gælder selvfølgelig også i forbindelse med biler. Prøv bare at stille dig selv det følgende spørgsmål. Hvad vil du hellere; køre i 2 eller 10 luksusbiler de næste 10-15 år? Du kender nok allerede svaret på dette spørgsmål. Leasing af bil gør det nu muligt at opleve lidt variation i forbindelse med dine køretøjer, og dit liv kan nu få tilføjet lidt ekstra krydderi som konsekvens heraf.

Du sparer penge

Vi har gemt det bedste til sidst. Leasing af bil – og dette gælder også for leasing af din drømmebil – vil i sidste ende kunne spare dig en masse penge. Med billeasing slipper du jo nemlig helt for de kæmpestore indskud og dyre billån, og vil i stedet blot skulle betale de noget lavere månedlige leasingudgifter.