4 ting du skal være huske, når du vælger støvsugerslange

Det er lidt af en velbevaret hemmelighed at man rent faktisk ikke behøver at skille sig af med sin støvsuger, hvis man skulle være så uheldig at få en defekt støvsugerslange. Det er nemlig fuldt ud muligt at erstatte en defekt støvsugerslange, og denne løsning kan rent faktisk vise sig at være fordelagtig – ikke blot for pengepungen, men såmænd også for miljøet. Hvis du skulle ligge inde med en støvsuger med defekt støvsugerslange, så bør du derfor spidse ører. For her får du nemlig 4 ting som du skal huske inden du vælger din nye erstatningsslange.

1. Kend dit mærke og model

Det absolut første du skal gøre inden du vælger ny støvsugerslange er naturligvis at dobbelttjekke din støvsugers mærke og model. Der er jo nemlig ikke det store formål i at investere i en ny slange, hvis den ikke passer til din støvsuger. Dette kan gøres ved at tjekke din brugermanual, hvor din støvsugers mærke og model vil stå med klare og tydelige bogstaver. Hvis du skulle have forlagt din brugermanual – intet problem; du skal blot tage et kig på selve støvsugeren. For i ni ud af ti tilfælde vil både mærke og model være printet på støvsugerens krop. Hernæst skal du blot notere disse detaljer ned, og besøge stoevsugerposen.dk for at finde din nye støvsugerslange.

2. Vælg den rette støvsugerslange

Når du så kender mærke og model, så drejer det sig nu blot om at vælge den rigtige slange. Når dette så er sagt, så bør du ikke falde for fristelsen og købe en uoriginal støvsugerslange – også selvom du måske sparer nogle få kroner ved at gære dette. Grunden til dette er simpel. Du vil med en original støvsugerslange jo være 100% sikker på at slangen rent faktisk passer til dit apparat. En original slange er jo netop designet til at passe til netop din støvsuger. Så hvorfor løbe risikoen, og måske stå tilbage med en støvsugerslange der ikke fungerer optimalt (eller overhovedet)?

3. Der findes alligevel alternativer

På trods af at der ikke kan siges nok gode ting om originale støvsugerslanger, så foretrækker en hel del mennesker alligevel at investere i en støvsugerslange i et såkaldt universalmærke. Selvom det ikke anbefales, så findes det dog stadig en måde hvorpå man kan få en god universalslange uden at spilde ens penge. Du skal nemlig blot vælge en pålidelig forhandler, der udover alle de kendte mærker også kan tilbyde dig universalslanger. Ved f.eks. at vælge stoevsugerposen.dk, så vil du nemlig altid kunne få en universalslange i en rimelig kvalitet – og samtidigt spare nogle kroner og ører i processen.

4. Vælg den perfekte længde

Sidst men ikke mindst, så er det faktisk også muligt at skræddersy længden på din støvsugerslange. F.eks. vil en ekstra lang støvsugerslange være en rigtigt praktisk løsning, så man altid kan nå de vanskeligst tilgængelige hjørner under støvsugningen, så hvorfor ikke gå efter denne løsning? Dog er det ikke alle forhandlere der tilbyder denne løsning, så det er derfor vigtigt at du tjekker de individuelle forhandlere, hvis du skulle have en specifik længde i tankerne. Så vær grundig i dit fodarbejde, hvis en lang støvsugerslange er lige noget for dig.