Derfor kan en ladcykel være det perfekte transportmiddel for dig og din familie

Cyklen er gennem årene blevet til et meget populært transportmiddel for mange personer landet over. Nogle af årsagerne til dette er, at cyklen er et meget økonomisk og aktivt transportmiddel sammenlignet med f.eks. biler og lignende. Herunder er cyklen også oftest meget, når det kommer til parkering og opbevaring.

Men selvom at cyklen for mange personer er en af hverdagens trofaste gangere, er det ikke alle cykler der er lige gode til de samme formål.

Ikke altid den samme store helt til alle hverdagstjenesterne

Langt de fleste af os bruger cyklen til mange af de samme formål. Hvis du ser bort fra at køre fra punkt A til B, kan det bl.a. indebærer hentning af børn fra daginstitutionen, indkøb af dagligvarer, afhentning af post og pakker mv. Afhængigt af din cykeltype, er det ikke altid, at det er den mest praktiske til jobbet.

Indkøb og tunge indkøbsposer

Eksempelvis kan det med almindelig hverdagscykel være mere udfordrende, hvis ikke direkte frustrerende at cykle med en tung indkøbspose. Har du indkøbsposen på styret, kan den tyngde den til den side, hvor du har posen hægende. Derudover er der også den gene, at posen hamrer ind i forhjulet og risikere at lave hul samt beskadige dine varer, produkter mv.

Kørsel med tunge og store genstande

Samme problemer kan gøre sig gældende også, når du skal hente større pakker eller flytte større ting fra det ene sted over til det andet. Er den pågældende pakke tung, kan du risikere at overbalance og derved styrte. Dette øger risikoerne for, at du kommer til skade, og at objektet bliver beskadiget.

Afhentning af flere børn

Et andet problem med en hverdagscykel er, hvis du planer at hente dine børn. Det er nemlig muligt at få installeret et ekstra sæde bag på cyklen, men er der tale om to eller flere børn, kan det hurtigt blive problematisk.

 

Ladcyklen til undsætning

Det er ikke altid, at din normale cykel er praktisk til jobbet. Oplever du ofte, at du skal fra tunge ting eller hente dine børn fra daginstitution eller køre på en større udflugt, kan en ladcykel være den bedste kandidat til jobbet.

Ladcyklen er meget praktisk anlagt og har mange fordele i form af:

  • Kørsels fleksibilitet
  • Velegnet til udflugter
  • Perfekt til at hente børnene
  • Kan transportere tungere ting lettere

Herudover har ladcyklen et meget stilrent og ikonisk udseende, som ikke kun egner til forældre, men også til yngre personer. Eksempelvis er der mange der om sommer bruger ladcyklen til at køre på stranden eller til andre destinationer badedestinationer såvel som naturområder.

Du kan nemt og hurtigt finde ladcykel forhandlere ved, at eksempelvis søge på dit lokalområde i Google. For eksempel: Ladcykler Næstved.