3 metoder til at få en bedre ny begyndelse i det franske


Nu til dags er der mange personer der længes efter, dagdrømmer og fantaserer sig om et liv udenfor Danmark. Det kan være en rejse til udlandet som for alvor har sat skub i lysten, eller bedre muligheder de lokker og lignende.

I bund og grund kan der være talrige årsager til, hvorfor nogle personer ønsker at begynde et nyt kapitel i udlandet. Du har sikkert også dine egne grunde til, hvor du heller vil hen og hvorfor.

Et land som for mange danskere er en årlig og populær rejsedestination er: Frankrig.

 

Fransk charme og rejsefeber

Som land har Frankrig utroligt meget at byde på, hvilket indebærer alt fra naturen, byerne, kultur, mad, sport og talrige andre aktiviteter, ting og sager.

Eksempelvis er der mange danskere der besøger hovedstaden Paris for at opleve kulturen, arkitekturen og maden. Ligeledes er der også mange danskere der besøger Sydfrankrig for at få sol, varme og osv.

Men at besøge et land eller område tidsbegrænset, giver ikke nødvendigvis det fulde billede af, hvordan det er at bo der på en mere permanent basis. Der kan være mange ting, som du skal have styr på og indsigt i, når det kommer til bosættelse i et andet land.

Er det din første gang, at du skal flytte til udlandet og særligt til Frankrig, kan det virke lidt uoverskueligt og bøvlet, men heldigvis kan du gøre brug af følgende 3 råd til at få en bedre start på dit nye kapitel.

  1. Lav grundigt forarbejde
  2. Bliv familiær med sproget
  3. Hent lokalhjælp

Lav grundigt forarbejde

Ligesom med mange andre store ting i livet, er det vigtigt, at du sætter dig ned og undersøger tingene nærmere. Dette kan hjælpe dig med at få relevant og nødvendig indsigt i de lokale forhold og tilstande.

Det kan eksempelvis give mening at undersøge de lokale arbejdsforhold og ansættelsesmuligheder for dig, hvis du ønsker at have et arbejde eller være fuldtidsbeskæftiget.

Bliv familiær med sproget

Selvom Frankrig har meget at byde på, kan du være meget begrænset, hvis du ikke kan tale flydende fransk eller har nogle basale sprogfærdigheder inden for fransk. Det er nemlig ikke franskmænd der kan tale engelsk, hvilket skyldes alt fra national stolthed og lignende.

Det kan derfor være en meget god idé at begynde at lære nogle franske fraser, så du bedre kan kommunikere med de lokale i det område, hvor du bosætter dig.

Hent lokalhjælp

Det kan være en betydelig stor hjælp for dig, hvis du kan hente hjælp lokale. Det kan eksempelvis være at få hjælp fra en lokal ejendomsmægler, da det franske boligmarked er markant anderledes end vores i Danmark.

Du kan her prøve at kigge efter en engelsk- eller dansktalende ejendomsmægler i Frankrig, når du skal kigge efter en bolig.