Hvorfor vælge en skydedør?

Skydedørssystemet er en fantastisk måde at skabe et individuelt udseende til dit hjem på. Du kan vælge mellem mange forskellige typer og størrelser, så du kan finde en, der passer til både designsmag og budget!

Eclisses skydedøre er den perfekte måde at gøre dit hjem mere rummeligt på. Uanset om du renoverer eller bygger et nyt hus, vil disse slanke og sexede løsninger give tiltrængt plads i ethvert rum!

Skydedøre på mål, hvis man skal bruge en som er lavet udfra egen mål og ikke bare standardmål.

Har du fx en klinik, hvor du gerne vil have en skydedøre som passer til rummet, jamen så skal den tit være efter et bestemt mål og der her Eclisse er stærke. Læger bruger også de her skydedøre, det er en god måde hurtigt at åbne og lukke et rum på, de nyeste skydedøre holder også langt det mest lyd ude, så man ikke hører det som sker inde eller uden for rummet.

Eclisse skydedørssystemet er en god mulighed for dem, der ønsker at spare penge og tid. Kundens garanti for god kvalitet sikrer, at deres investering holder længe nok, uden at der opstår problemer ind i mellem!

Dørpanelet på en Eclisse skydedør kan skubbes helt ind i en indbygget kassette for at skabe et privat rum. Desuden giver denne type, når den lukkes tæt op ad hjemmets indervægge uden udvendig synlighed gennem vinduer eller ventilationsåbninger, en bedre akustisk isolering end hængslede modeller, fordi de ikke lader badeværelseslyde sive ud som hængsler Nogle gange er det rart bare at have lidt ekstra plads omkring sig!

Dørpaneler og rammer med farver efter eget valg! Dørpanelet, karmsnit systemet samt udseende tilbydes i mange forskellige former. Dørpaneler fås enten glatte eller strukturerede overflader kan males til at matche ethvert farvekrav i henhold til RAL (eller NCS) skemaet muligheder for finer & glasdøre findes også.

En skyde dør kan bruge i hjemmet, sommerhuset, arbejdspladsen ind til kontoret, massageklinikker, tandlæger, dyrlæger, makeup eller negleeksperter.