De 5 bedste tech blogs i år 2020

At følge med i udviklingen på tech scenen kan være lidt af en opgave. Der dukker nemlig hele tiden nye sider op. Med det rene og skære udbud af tech blogs, så kan det derfor være lidt af et problem at skille skidt fra kanel. For at kunne hjælpe dig med at frasortere de værste tech blogs, så får de her de absolut bedste blogs anno 2020.

Mashable

Hvis du følger bare en lille smule med, så har du uden tvivl hørt om amerikanske Mashable på et eller andet tidspunkt. På trods af adskillige år på bagen, så er der intet der tyder på at Mashable lider at metaltræthed. Med mere end 25 millioner bruger er Mashable første og sidste stop, når det kommer til de seneste nyheder indenfor tech verdenen.

TechCrunch

TechCrunch er ligesom Mashable en af de tunge drenge, når det kommer til tech blogs. Faktisk er siden den næststørste i verden, og det er såmænd med rigtig god grund. Denne side henvender sig især til startup-virksomheder,produkter fra nettet og ikke mindst alle de seneste nyheder indenfor tech. Siden har efterhånden eksisteret i henved 15 år (siden 2005). Med mere end 12 millioner faste brugere på verdensplan, så er TechCrunch et fremragende sted at finde alt det seneste indenfor gaming, mobilapps, gadgets og selvfølgelig de hotteste nye startups.

TheNextWeb

TheNextWeb burde også være et kendt navn hos de fleste tech fanatikere, og er en af de største online tech blogs overhovedet. Her vil du kunne læse relevante nyheder om stort set alt, der rører sig indenfor tech verdenen. Så uanset om det drejer sig om IT-branchen eller den mest avancerede nye teknologi, så vil du bestemt ikke gå galt i byen med TheNextWeb. Og med deres store antal besøgende, der efterhånden nærmer sig de 8 millioner, så kan du være helt sikker på deres troværdighed.

The Verge

The Verge er et andet bud på en tech blog, som du absolut bør kigge nærmere på. The Verge er nemlig på forkant i forhold til de andre tech blogs, og med over 20 millioner følgere på de diverse sociale medier, så er de virkelig en stemme der lægges mærke til. Indholdet på siden eksisterer i krydsfeltet mellem tech, videnskab og kunst/kultur. The Verge er et fremragende bud på måske en af de bedste tech blogs med et imponerende udvalg af nyhedsartikler, anmeldelser, underholdning; Og med et knivskarpt fokus på hvordan teknologien påvirker verden, samfundet og ikke mindst os mennesker, så er der noget for selv den mest kræsne læser.

Gizmodo

Sidst men ikke mindst finder vi Gizmodo, der først og fremmest henvender sig til mennesker der elsker deres gadgets. Med snart 20 års erfaring og mere end 100 millioner besøgende, så er Gizmodo uden overdrivelse nok det allerbedste sted at læse om de seneste gadgets på internettet overhovedet. Og hvis du f.eks. er interesseret i de seneste iPhones og smartphones, så kan du godt glæde dig. Gizmodo er nemlig også leveringsdygtige på denne front.