Tre extensions, der gør din internetoplevelse bedre

Danskerne er et af de folkefærd, der bruger internettet allermest. Faktisk er vi et af verdens mest digitaliserede samfund, da både vores kørekort, sundhedskort og mange andre identifikationsmidler i dag er digitale. Det gælder også på handelsdelen, hvor Danmark er et af de lande, der ligger i toppen, når det kommer til e-handel og online shopping.  Selv i en tid, hvor krisen kradser og priserne stiger i vejret er danskerne flittige brugere af internettet. Det gør de blandt andet for spare penge penge. Men hvor god er din oplevelse på internettet egentligt, når du konstant bliver bombarderet med nye bannerreklamer og cookie-bokse.

 

I denne artikel har vi fundet tre browser extensions, der kan gøre din internetoplevelse mange gange bedre. Først sætter vi fokus på, hvorfor det kan være en god idé at have en adblocker til at undgå reklame. Dernæst viser vi dig, hvordan Rabatta kan spare dig rigtig mange penge på lang sigt ved automatisk at finde rabatkoder til dig. Sidst, men ikke mindst fortæller vi om, hvorfor det kan være en god idé at anskaffe sig en VPN. Læs med og bliv klogere på, hvorfor browserudvidelser kan være guld være på internettet.

#1 – Slip af med blinkende bannerreklamer med en Adblocker

Er du træt af blinkende og skiftende bannerreklamer i siden? Så bør du installere Adblocker med det samme. Det er en lille tilføjelse til din internetbrowser, der fjerner display annoncering, og andre irriterende reklameelementer, når du besøger en hjemmeside. På den måde undgår du de irriterende bannerreklamer, som internettet fyldes af. Desuden er det også muligt at slå adblock fra midlertidigt og whitliste hjemmsider, hvis du gerne vil have reklamer på nogle sider.

#2 – Installér Rabatta og få automatisk rabatter, når du handler

Rabatta er en smart dansk extension til din internetbrowser, der automatisk finder rabatkoder og tilbud, når du køber et produkt på internettet. På den måde behøver du ikke lede internettet tyndt efter en måde at spare penge, når du online shopper. Lad Rabatta gøre arbejdet for dig – det er ganske gratis og der er over 400.000, der bruger Rabatta i dag.

#3 – Få dig en VPN, der beskytter din identitet på nettet

VPN står for Virtual Private Network, og er grundlæggende en lille finte, der giver dig en anden IP-adresse, end den du reelt har. VPN’er kommer i forskellige former, men langt de fleste virksomheder, der laver VPN’er har en browser extension, du kan benytte dig af. Nogle er gratis, mens andre koster penge. En af de gratis versioner Hola, mens en af de mest brugte er Nord VPN. Beskyt dig selv og din indentitet, når du bevæger dig rundt på internettet – investér i en VPN.