Skal I i gang med erhvervsleasing 2021?

Har du en virksomhed, hvor I har brug for en eller flere biler til virksomhedsformål, så kan det være, at du skal overveje erhvervsleasing. Der er nemlig masser af fordele ved at lave en aftale om erhvervsleasing på dine firmabiler, og for eksempel er der masser af økonomisk sikkerhed i det. Læs mere om, hvad erhvervsleasing er lige her.

Flere forskellige former for erhvervsleasing

Hvis du gerne vil i gang med erhvervsleasing, så er der flere forskellige muligheder, du kan overveje til din virksomhed. Du kan nemlig vælge, hvilken slags erhvervsleasing din virksomhed skal have, afhængigt af hvad der passer jer bedst. Vælg for eksempel operationel leasing hos Agilease, hvor du ved at betale et månedligt beløb får en all-inclusive løsning til din virksomheds firmabiler. Hos Agilease inkluderer operationel erhvervsleasing værkstedsbesøg og service, og din virksomhed skal ikke selv hæfte for restværdien af bilen, når aftalen om erhvervsleasing udløber. Med operationel erhvervsleasing hos Agilease sikrer du dig, at der er styr på budgettet, fordi du kender samtlige omkostninger på bilen hver måned.

Du kan også vælge finansiel erhvervsleasing, hvor du også betaler på månedsbasis, men når aftalen om erhvervsleasing udløber, skal du enten selv købe bilen eller selv sørge for at sælge den videre. Med andre ord hæfter virksomheden selv for den resterende værdi på bilen.

Derudover kan du også vælge splitleasing hos Agilease, hvor det bliver muligt for dig både at bruge bilen som firmabil samt til privat brug. Uanset hvilken leasingmulighed du vælger, er der store beskatningsfordele, særligt i forhold til de dyre registreringsafgifter der er, når du selv køber bilen.

Erhvervsleasing giver masser af fleksibilitet

Vælger du erhvervsleasing til din virksomhed, så får du udover økonomisk sikkerhed også masser af fleksibilitet. Erhvervsleasing kan nemlig gøre, at du får mulighed for at skifte firmabiler ud efter kun få år. Hvis du på forhånd ved, at det bliver nødvendigt at skifte biler efter tre år, for eksempel hvis du skal bruge en anden model efter de år, så behøver du ikke tænke på det økonomiske tab ved at skifte biler efter så kort tid. Især hvis du vælger operationel leasing, vil det være nemt for dig at skifte dine biler efter en periode på et par år, afhængigt af leasingaftalens varighed.

Kom i gang med erhvervsleasing hos Agilease

Erhvervsleasing hos Agilease har mange fordele, og er du blevet nysgerrig på, hvilke biler du kan lease hos Agilease, så kan du se udvalget på agilease.dk. Agilease tilbyder også at få bestemte biler hjem, hvis du har særlige ønsker eller behov, så du kan få lige de biler med firmaleasing, som du har brug for.

Agilease har hjemme i Viborg, men er din virksomhed placeret i en anden del af Danmark, så kan du stadig lease din bil hos dem. De tilbyder nemlig levering af biler over hele landet, og de har også værkstedssamarbejdspartnere over hele Danmark, så du altid kan få bilen på værksted, når der er behov for det.