Sådan finder du det bedste privatleasing tilbud for dig

Der er meget at tænke over, når du skal finde et privatleasing tilbud, der passer til dig og dit liv. Det er nemlig ikke en nem beslutning, for du skal både tænke over, hvor langt du kører, hvilken bil du kunne tænke dig, samt meget mere. Her kan du læse mere om, hvordan du finder det absolut bedste privatleasing tilbud til dig og dit budget.

Find ud af, hvor meget dit privatleasing tilbud må koste

Det er vigtigt, at du tænker over, hvor meget du har til rådighed om måneden til at betale for dit privatleasing tilbud. Det giver dig nemlig et overblik over, hvor meget din bil kan koste, og hvilke biler du kan kigge på. Når du kigger på privatleasing tilbud, skal du huske, at du udover den månedlige ydelse også skal betale forsikring, grøn ejerafgift og brændstof. Men alle tre ting kan let regnes ud, så du har et godt overblik over, hvor meget din bil vil koste dig om måneden. Og med et privatleasing tilbud behøver du heller ikke at være bekymret for, om det næste serviceeftersyn er et stort servicetjek, der kommer til at koste mange penge, for det er en del af dit privatleasing tilbud.

Lav en udregning, så du kan vælge antal kilometer pr. år

Når du ved, hvor meget du har om måneden til din bil, skal du også regne på, hvor langt du skal køre hvert år. Det kan nemlig hurtigt løbe op i mange penge, når du afleverer din bil efter endt leasingperiode, hvis du har kørt mere, end hvad dit privatleasing tilbud indeholder. Sørg derfor for at kigge grundigt på, hvor ofte du bruger bilen, hvor lange ture du kører, og om der skal være plads til en kør-selv ferie eller lignende, hvor du kører mange tusinde kilometer på kort tid. Hos BMC Leasing starter deres leasingaftaler på 15.000 km pr. år for benzinbiler og 20.000 km pr. år for dieselbiler, og du kan opgradere antallet af kilometer ved at betale ekstra pr. måned.

Vælg den bil, der passer til dine vaner

Nu har du kigget på alt det, der handler om økonomien ved bilen, så det sidste, der er tilbage, er at finde ud af, hvilken bil der passer bedst til dit liv, og så kan du nemt vælge det privatleasing tilbud, der passer dig bedst. Kan du nøjes med en lille bil, er det måske en Peugeot 108, en Citroën C1, en VW up! eller lignende, du skal kigge efter. Eller det kan være, at du har brug for en lidt større bil som for eksempel en Audi A3, en BMW 118 eller andre større biler.

Hos BMC Leasing kan du finde privatleasing tilbud til priser helt ned til 1.000 kr. De har altså biler til alle budgetter, og på deres hjemmeside bmcleasing.dk kan du se det store udvalg, samt vilkårene for privatleasing tilbud og deres forskellige samarbejder med værksteder over hele Danmark, så du kan få bilen på værksted, uanset hvor du bor.