LIFETIME Kidsrooms: Livslange produkter til børneværelset

Møbler i et børneværelse bliver udsat for lidt af hvert, og derfor skal de også kunne holde til masser af leg i både hverdag og weekend, så du ikke skal skifte ødelagte møbler i et børneværelse ofte. LIFETIME Kidsrooms laver bæredygtige møbler til børneværelset, der holder hele livet.

LIFETIME Kidsrooms er miljørigtige møbler i høj kvalitet

I et børneværelse sker der mange vilde lege fra tid til anden, og derfor skal de møbler, du stiller i et børneværelse, også kunne holde til alt det, som livet indebærer for et barn. Derfor er møblerne fra LIFETIME Kidsrooms også lavet, så de kan holde i lang tid. LIFETIME Kidsrooms laver møbler i Danmark på deres egen fabrik i Højer, så det er altså danskproducerede møbler, der er lavet på baggrund af flere generationers erfaringer med håndværket.

LIFETIME Kidsrooms tænker meget på miljøet, og udover at lave møbler, der kan følge dine børn i mange år, så bruger de også udelukkende el fra vindmøller både på deres fabrik og på deres kontorer. Med produktionen lige her i Danmark, skal dine møbler til dit børneværelse heller ikke langt, så der er ikke store CO2-udslip fra lange transporter.

Slip fantasien løs i LIFETIME Kidsrooms møbler til dit børneværelse

Hvis du gerne vil indrette et børneværelse, så det ikke bare er et sted, hvor dit barn skal sove, så er LIFETIME Kidsrooms’ møbler perfekte til at lave et børneværelse, der inspirerer og indbyder til eventyr og leg. For eksempel er sengene fra LIFETIME Kidsrooms udformet på forskellige måder, så du selv kan bestemme et tema for børneværelset, eller du kan bestemme det i samarbejde med dit barn.

Hos LIFETIME Kidsrooms finder du et bredt udvalg af forskellige senge, så du kan vælge en, der passer til dit børneværelse. For eksempel kan du både få enkeltsenge, himmelsenge, køjesenge, mellemhøjsenge, højsenge og mange flere forskellige modeller. Det betyder, at du kan vælge den seng, der er ideel til dit barn og dit børneværelse, men du kan også få en eventyrlig seng til dit barn, uanset hvilken type seng dit barn skal have.

Brug tilbehør fra LIFETIME Kidsrooms til dit børneværelse

Udover senge og andre møbler, kan du hos LIFETIME Kidsrooms også finde masser af forskelligt tilbehør, der kan hjælpe med at forvandle dit børneværelse til mere end bare et børneværelse. Med tilbehøret fra LIFETIME Kidsrooms kan børneværelset nemlig let blive til en jungle med sengen som centrum forklædt som en Wild Life Hytte. Eller du kan lade døren til børneværelset være indgangen til en anden virkelighed, hvor dit barn er prinsessen, og hele værelset er pyntet op under temaet Princess Stars. LIFETIME Kidsrooms har masser af andet tilbehør, der kan gøre dit børneværelse til lige det, som du og dit barn ønsker.

På lifetimekidsrooms.dk kan du se det brede udvalg af bæredygtige møbler til dit børneværelse samt finde masser af inspiration til, hvordan du kan indrette et børneværelse til dit barn, som også kickstarter fantasi, eventyr og leg i hverdagen.