Find de flotteste ringe til mænd hos Jewls

På det gigantiske smykkemarked er der over de seneste år sket en bemærkelsesværdig udvikling. Hvor det førhen næste kun var kvinder, der gik ind af butiksdøren eller klikkede sig ind på internetbutikken for at finde sit nye elskede smykke, er det nu også blevet et særdeles eftertragtet marked for mændene.

Det er måske ikke så underligt endda. Helt tilbage til gammel tid, er det velkendt, at det nok var især mændene, der valgte at pynte sig med glimtende genstande af den simple årsag, at det sendte stærke signaler om den velstand man var i besiddelse af. Og så fortalte det naturligvis også noget om ens position i samfundet, og smykkerne var på den måde vældig eftertragtet blandt mændene.

Særligt ringe til mænd var udbredt, og det er sjovt nok noget nær det samme billede man kan se nu i vores moderne tid. Selvom dynamikkerne i samfundet selvsagt er nogle helt andre og det er de færreste, der bærer ringe til mænd af ovenstående årsager, så kommer man ikke uden om, at det rummer en masse signalværdi for en mand at gå med smykker.

For at vende tilbage til smykkeforhandlerne, er denne udvikling heller ikke til at overse, når man træder ind i butikken eller klikker sig rundt på deres hjemmesider. Over lang tid har smykker og ringe til mænd vundet indpas hos forhandlerne, og derfor kan man finde et ganske fint udvalg målrettet mændene.

Men faktisk er der opstået et nyt fænomen i kølvandet på denne udvikling. Der er nemlig opstået et marked for forhandlere af smykker, der udelukkende fokuserer på at sælge til mænd. Et eksempel på dette er danske Jewls, der handler med smykker gennem deres internetbutik.

Hos Jewls findes et stort udvalg af smukke smykker, der er designet til mænd og appellerer til disse. Designet er endda dansk og rammer således de fleste danske mænds smag. Set over en bred kam er Jewls’ smykker enkle og minimalistiske i deres udtryk, selvom der også er en vis klasse over de guld- og sølvbelagte armbånd, halskæder og ringe til mænd.

Ud over at designet er dansk og godt, er materialerne, der er brugt også helt i top. Der er nemlig brugt rustfrit stål af den bedste slags, og det betyder blandt andet, at man roligt kan bære Jewls’ ringe til mænd, selv når det står på svedfremkaldende aktiviteter i det lokale fitness-center, når bølgen blå kalder eller når det er tid til at få sprittet sine hænder af. De smukke og stærke ringe til mænd fra Jewls holder til det hele.

Så er man en moderne mand, der tør udstråle modebevidsthed og selvsikkerhed ved at bære ringe til mænd, kan man altså roligt svinge vejen forbi Jewls.