De bedste cykelhjelme til hestehale


Hvis du er som de fleste cyklister, ved du, at det er vigtigt at bære en hjelm af hensyn til sikkerheden. Men hvad nu, hvis du har langt hår? Mange langhårede cyklister – både mænd og kvinder – kan lide at bære deres hår i en hestehale. Desværre er der ikke plads nok til en hestehale i de fleste hjelme. Og hvad gør man så? Man køber da en cykelhjelm til hestehale! Læs med her!

Bedre cykeltur med en behagelig cykelhjelm

En cykeltur er virkelig en helt vidunderlig måde at komme omkring på, og turen bliver kun endnu bedre, hvis du har en hjelm, der sidder behageligt. De fleste hjelme er designet uden at tage ret meget hensyn til frisuren; det er ikke et problem for folk med kort hår, men hvis du er langhåret, er det måske udfordrende at finde en cykelhjelm, som passer godt for dig. Heldigvis findes der nogle cykelhjelme, som netop er designet til dig, der har langt hår – og disse hjelme har plads nok til din hestehale.

Den eneste ulempe ved cykelhjelmen er blevet løst

Der er mange fordele ved at bære cykelhjelm og én ulempe: Det er ikke altid let at finde en cykelhjelm med plads til en hestehale. Det er dog ikke umuligt, og der findes et par forskellige cykelhjelme, der er designet med tanke på cyklister med langt hår – det skal nemlig ikke være din frisure, der afgør, om du kan cykle med hjelm eller ej. Derfor har Abus lavet hjelme, hvor du kan finde plads til din hestehale.

Cykelhjelm til hestehale for øget komfort

Abus har stort fokus på komfort, og derfor har alle deres cykelhjelme en yderst behagelig pasform. Derudover har Abus cykelhjelmene også en god ventilation, hvilket gør det rarere at cykle i længere tid uden at få for varm eller svedig hovedbund. Med Abus cykelhjelme hopper du på cyklen, uden at du skal bekymre dig om, hvordan din cykelhjelm passer. Når du cykler med en cykelhjelm til hestehale, kan du cykle sikkert – og se godt ud!