BMC Leasing: Privatleasing gjort billigt og fleksibelt

Det kan være dyrt at anskaffe sig en bil. Enten skal du spare op i noget, der kan føles som en uendelighed, eller også skal du som mange andre tage et billån, der til gengæld kan være rigtig dyrt. Leasing af bil privat kan være en god mulighed for dig, der gerne vil have en bil, men som gerne vil have det fulde overblik over, hvad det koster, og hos BMC Leasing er privatleasing både billigt og fleksibelt.

Leasing af bil privat helt ned til 1.000 kr.

Hvis du har kigget på leasing af bil privat før, så har du sikkert oplevet, at det kan svinge meget i pris, og nogle gange kan det faktisk også blive dyrt. Det behøver det dog ikke være, for BMC Leasing sørger for, at du kan få leasing af bil privat, der er billigt, så du har plads i budgettet til andre ting. Faktisk kan du hos BMC Leasing få leasing af bil privat fra 1.000 kr. og opefter, så de har noget til alle budgetter. Grunden til, at BMC Leasing kan sørge for så billig leasing, er, at de har brugte biler til leasing. Det er biler, der fremstår i perfekt stand, men som allerede har været brugt til leasing før. Der er intet i vejen med bilerne, og du får en leasingaftale med alle de samme vilkår, som der er, hvis du leaser en helt ny bil. Det eneste, det betyder for dig, er altså, at du får en leasingaftale, der er langt billigere.

Find leasing af bil privat, der passer til dine behov

Hos BMC Leasing har de mange forskellige modeller af biler, så du kan finde en, der passer til lige dine behov. Helt ned til små biler, der er rigtig gode til korte køreture eller køreture i byen, op til større biler og stationcars der er gode, hvis du skal på tur med hele familien, eller du har behov for at køre lidt længere ture. Bilerne i BMC Leasings udvalg har masser af forskelligt ekstraudstyr, så du kan vælge en model, der passer lige præcis til det, du har behov for i en bil. For eksempel hvis du gerne vil have en bil med automatgear, eller du har brug for anhængertræk på din bil.

BMC Leasing er fleksibel leasing af bil privat

Hos de fleste af de steder, der udbyder leasing af bil privat, skriver du under på en leasingaftale, der løber 24 eller 36 måneder, og du er bundet af aftalen i 12 måneder. Men hos BMC Leasing kan du få leasing af bil privat, hvor du kun er bundet til aftalen i 3 måneder – det giver dig stor fleksibilitet. Derudover tilbyder BMC Leasing også korttidsleasing, så du får en leasingaftale, der kun strækker sig over 6 måneder i modsætning til de normale 36 måneder. På bmcleasing.dk kan du læse mere om billig privatleasing af bil samt finde dit nye transportmiddel blandt BMC Leasings udvalg af biler.