6 indretningstips til små hjem

Et lille hjem kan være en udfordring at indrette, da der ikke er så meget plads. Men der er faktisk en række indretningstips, du kan bruge, for at få mest ud af de få kvadratmeter.

Vælg en enkel farvepalet

En af de bedste måder at få et lille hjem til at virke større, er at vælge en enkel farvepalet. Det vil sige, at du vælger få forskellige farver til at indrette hjemmet med. På den måde bliver det ikke rodet, og det virker mere stilrent.

Gå efter minimalt med møbler

En anden god ting at gøre, når du indretter et lille hjem, er at gå efter minimalt med møbler. Det vil sige, at du skal vælge møbler, der ikke fylder for meget i hjemmet. Det kan f.eks. være spisebord og stole, der er lavet af gennemsigtigt materiale. På den måde fylder de ikke så meget, og det virker mere stilrent.

Vælg multifunktionelle møbler

En anden god idé er at vælge multifunktionelle møbler. Det vil sige, at du skal vælge møbler, der kan bruges til flere ting. Et eksempel kunne være en sofa, der kan omdannes til en seng. På den måde får du mest muligt ud af de få kvadratmeter.

Brug væggene

En anden god idé er at udnytte væggene bedre. Det vil sige, at du kan hænge hylder op på væggene, så du får mere plads på gulvet. Du kan også hænge plakater og billeder op på væggene for at give hjemmet personlighed.

Brug loftet

En sidste god idé er at udnytte loftet bedre. Det vil sige, at du kan hænge hylder op på loftet for at få mere plads på gulvet. Du kan også hænge plakater og billeder op på loftet for at give hjemmet personlighed.

Brug By Wirth Magnethylder

En anden god idé er at bruge By Wirth Magnethylder. Magnethylderne kan hænges op på væggene, så du kan hænge hylder og billeder op på dem. På den måde får du mere plads på gulvet, og det virker mere stilrent. Magnethylder er altså et godt indretningstip til små hjem.

Hvad skal du overveje inden du går i gang med at indrette?

Du skal overveje en række ting inden du går i gang med at indrette dit hjem. Først og fremmest er det vigtigt, at du laver en plan, så du ved hvad der skal ske. Det vil sige, at du skal vælge en enkel farvepalet, og du skal vælge de møbler, du gerne vil have. Hvis du ikke har en plan, kan det være svært at finde ud af, hvordan du vil indrette dit hjem. Det kan derfor være en god idé at lave en plan, inden du går i gang med at indrette.