Smykker til mænd – hvorfor ikke sælge til udlandet?


Du har en lille smykkeshop i Danmark, og du overvejer at ekspandere din forretning og begynde at sælge til udlandet. Men hvorfor skal du gøre det? Hvad er fordelene ved at sælge smykker til udlandet? Her får du 5 gode grunde til at sælge herresmykker til udlandet:

 

Denne shop har virkelig succes med at sælge smykker til mænd til udlandet.

 

  • Du kan nå et bredere publikum
  • Du kan få adgang til nye markeder
  • Du kan øge din omsætning
  • Du kan få nye kunder
  • Du kan styrke dit brand 

 

  1. Du kan nå et bredere publikum 

Når du sælger smykker til udlandet, kan du nå et langt større publikum end hvis du kun sælger i Danmark. Det betyder, at du kan nå mange flere kunder med dine herresmykker, og det kan øge din omsætning betydeligt. Du kan meget nemmere bare lave en annonce på et socialt medie som Facebook eller Instagram, opsætte en aftale med en speditør og så er du faktisk good til go, til at kunne sælge og levere varer til hele verden. Modsat at have en butik nede på strøget, som næsten kun giver dig adgang til byens borgere eller turister. Du kan selvfølgelig sagtens reklamere for personer i udlandet, men det er dog ikke ligetil for dem at købe dine smykker til mænd.

 

  1. Du kan få adgang til nye markeder 

Når du sælger til udlandet, kan du også få adgang til helt nye markeder, som du ikke havde adgang til før. Det kan åbne helt nye muligheder for din forretning, og det kan være med til at øge din omsætning endnu mere. Det kan eksempelvis være, at du udover at sælge smykker til danskere også kan tilbyde smykker og accesories til andre lande. Du får altså mulighed for at sælge til både danskere, tyskere, franskmænd, amerikanere og mange flere. Det kan være en enorm fordel og åbne helt nye muligheder for din virksomhed.

 

  1. Du kan øge din omsætning 

En af de store fordele ved at sælge smykker til udlandet er, at du kan øge din omsætning betydeligt. Hvis du sælger til flere lande, kan du sælge mange flere smykker, og det kan give dig en betydelig indtjening. Der er ikke nogle der siger, at du ikke både kan have en fysisk butik og en online forretning, hvor du sælger de selv samme smykker fra. Faktisk kan det være en god måde at opnå det samme mål på, da du kan sælge til de lokale, med den service de er vant til, samt øge omsætningen ved at tilbyde dine varer til eksempelvis udlandet.

 

  1. Du kan få nye kunder 

Når du sælger til udlandet, kan du også få adgang til helt nye kunder. Det kan være med til at øge din omsætning, men det kan også være med til at styrke dit brand. Hvis du sælger smykker der er af en eller anden form for niche smykker, altså hvor der måske ikke er det aller største marked for at afsætte dem herhjemme i Danmark, så kan du jo med fordel, forsøge at sælge dem fra din webshop til kunder fra hele verden. Dermed går du fra at have et lille marked med få kunder, til automatisk at udvide dit marked og dit forretningspotentiale.

 

  1. Du kan styrke dit brand 

Når du sælger til udlandet, kan du også styrke dit brand. Det skyldes, at du når ud til et bredere publikum, og det kan være med til at øge din kendskabsgrad. Hvis du får flere besøgende på hjemmesiden, kan du også få flere kunder, og det kan styrke dit brand. Sådan kan du komme i gang med at sælge smykker til udlandet.

Hvis du ønsker at komme i gang med at sælge smykker til udlandet, så er der flere ting, du kan gøre. Det allervigtigste er, at du skal have en webshop, hvor du kan sælge dine smykker. Du kan enten selv lave den, men det kræver rigtig meget teknisk know how, og du skal også selv stå for at opdatere den. Du kan også vælge at få en ekspert til at lave den for dig.