NovaSolar: Landsdækkende montage og levering af varmepumper


Overvejer du at skifte olie- eller gasfyr eller elvarme ud med en varmepumpe for at spare penge og gøre noget godt for miljøet, så er du bestemt ikke den eneste. NovaSolar har i mange år hjulpet mennesker med at få monteret varmepumper i deres hjem, og de kan helt sikkert også hjælpe dig med at få en mere effektiv varmekilde.

NovaSolar har mange års erfaring med montering af varmepumper

Når du skal have monteret en varmepumpe, er der mange ting, der skal være i orden, og det kræver en kyndig håndværker at få installeret apparatet, så det fungerer og ikke volder dig problemer. NovaSolar har mange års erfaring, når det kommer til opsætning af varmepumper – både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper – og de kender derfor mange modeller ud og ind og kan hjælpe dig med at få sat din varmepumpe op, så den kører, uden at du skal tænke på noget.

De mange års erfaring giver også NovaSolar en ekspertviden, der kan hjælpe dig på vej til at finde den helt rigtige varmepumpe til dine behov, hvis du selv er usikker på, hvad du egentlig har brug for i dit hjem. Der er nemlig stor forskel på, hvilken varmepumpe du skal bruge, i forhold til størrelsen på dit hjem, og om du skal bruge en varmepumpe til et helårshus eller et sommer- eller kolonihavehus.

Find din varmepumpe blandt NovaSolars store udvalg

På novasolar.dk kan du se det store udvalg af forskellige varmepumper fra blandt andre Panasonic og Mitsubishi, der er nogle af markedets førende, når det kommer til effektivitet og støjniveau. Der er altså rig mulighed for dig at finde en varmepumpe i høj kvalitet, der også matcher de behov, du har.

Både Panasonic og Mitsubishi har en såkaldt sommerhusserie med varmepumper, der passer til sommerhuse og fritidshuse, så er det sådan en løsning, du har brug for, så kan NovaSolar også hjælpe dig med det. Et kolonihavehus eller et sommerhus kan nemlig sagtens nøjes med en mindre varmepumpe, end hvad dit helårshus for eksempel kan.

NovaSolar monterer varmepumper over hele landet

Hvis du har kigget på flere varmepumper og er ved at være klar til at tage beslutningen om at spare penge på dit varmeforbrug, så kan NovaSolar levere og montere din varmepumpe over hele Danmark, så du ikke skal bøvle med selv at få en montør til at komme og sætte den op. Det kan NovaSolar sagtens hjælpe dig med.

Vælger du en af Panasonics varmepumper, kan NovaSolar ovenikøbet tilbyde dig 5 års garanti på din varmepumpe, da de er Panasonic Pro Partner, hvilket betyder, at de samarbejder med Panasonic og også melder din varmepumpe ind til Panasonic, når den monteres. På den måde er du sikret lang garanti på din varmepumpe, og du får også den bedste service, når der skal laves vedligeholdelse eller reparationer på din varmepumpe.

Vil du læse mere om varmepumper, eller har du brug for ekspertviden, så klik dig ind på novasolar.dk.