Massagestole fra World of Comfort: 3 populære modeller

Har du den seneste tid gået og leget med tanken om at anskaffe dig en god massagestol? Hvis svaret er ja, så bør du bestemt læse videre her. World of Comfort har nemlig lige præcis den rette massagestol til netop dine behov. Her får du 3 rigtigt gode bud på din næste massagestol.

1. Sort Venus – den perfekte 2D massagestol

Hvis du lider af almindelige nakke- og rygsmerter, så vil en Sort Venus fra WOC være en fremragende løsning. Denne glimrende 2D massagestol vil som navnet antyder give dig en massage i to dimensioner, der er tilstrækkelig til at løsne op for alle dine ømme muskler i ryggen og lænden. Sort Venus er desuden også en mindre model, hvilket gør at den nemt kan placeres stort set overalt i boligen. Ved at vælge Sort Venus, så får du b.la. følgende funktioner:

  • L-shape massage: denne type massage vil give dig massage fra toppen af hovedet, og helt ned under ballemusklerne og den altid vigtige iskiasnerve.
  • Stor brugervenlighed: Sort Venus kommer med en række manuelle funktioner. På denne måde kan du få lige præcis den massage du ønsker dig – og lige præcis der hvor du ønsker den.

2. Atmos – din nye 3D massagestol

3D massagestolen Atmos er en af de seneste tilføjelser til World of Comforts i forvejen store sortiment, og hæver niveauet en tand i forhold til 2D modellerne. Hvis du er på udkig efter en mere dybdegående massage, så går du bestemt ikke galt i byen med en Atmos Massagestol. Det der virkelig taler for at vælge Atmos fremfor andre 3D modeller er først og fremmest dens pris. Du får nemlig en betydeligt mere prisvenlig massagestol med stort set de samme funktioner som de dyrere 3D topmodeller. Atmos kommer b.la. med følgende funktioner:

  • Indbygget varme: Atmos har indbygget varme i ryggen, hvilket vil give dig den perfekte massage. Perfekt til folk, der lider af gigtsmerter.
  • Indbyggede højtalere: Atmos kommer med indbyggede højtalere til al din yndlingsmusik. Og den kan selvfølgelig tilsluttes til din mobil eller afspille musik via Bluetooth.
  • Velplacerede sensorer: Atmos kommer med en række sensorer fordelt udover hele stolen, hvilket vil give dig en langt mere dybdegående og skræddersyet L-shape massage.

3. Galaxy X – rumalderteknologi til dagligstuen

WOC er rigtigt stolte over at have Galaxy X under deres vifte af produkter – og med god grund. For her får du nemlig seneste 4D teknologi med Zero Gravity funktion. Hvis du nærmest fuldstændigt ønsker at eliminere behovet for en massageterapist, så r Galaxy X det absolut stærkeste bud på markedet i dag. Galaxy X giver dig nemlig:

  • Fordelt massage: Galaxy X kan give dig massage to steder på samme tid, armene, benene, skuldrene, nakken, lænden, hofterne og fødderne.
  • Mange programmer: vælg mellem Shiatsu, almindelig, tapping, synkroniseret og kneading massage.
  • Zero gravity: med Galaxy X kan du få en kropsposition, hvor benene vil befinde sig højere end hovedet for en langt mere effektiv og afslappende massage.

Gravity X er med et prismærkat på 99.999 kroner ikke helt billig, men heldigvis kan WOC tilbyde dig en glimrende finansieringsaftale, der gør det muligt at knække det store beløb over i mindre dele.

Du kunne derfor nu afslutte din læsning, og finde din nye massagestol på worldofcomfort.dk.