Leder du efter de perfekte døre til dit byggeri? – Prøv døre fra NorDan

Det kan være ret så hektisk, forvirrende og ikke mindst frustrerende at stå midt i et stort renoveringsprojekt med hybelen derhjemme. Det samme vil gøre sig gældende, hvis der er tale om, at du står midt i processen med at bygge nyt.

Årsagen er klar; der er et hav af beslutninger, der skal træffes i tide og utide, en endeløs række af store og små forhold, som man skal tage stilling til. Farver, former, antal, materialevalg og meget, meget andet. Og læg selvfølgelig dertil de uforudsete hændelser, der uundgåeligt vil martre dit projekt i lange perioder ad gangen.

Nuvel, der er selvfølgelig en hel del research du kan gøre dig, for at være på forkant. Og ét af de valg, der kan kræve lange overvejelser, inden man med ro i maven lander på en endelig beslutning, er angående dørene, som skal pryde husets indgange.

Dørene i et hus vil være noget af det første, man lægger mærke til, når man anskuer det, og det er selvsagt også det første man interagerer med, når gerne vil entrere det. I hvert fald når det gælder hoveddøren.

Men selvom vi taler om terrassedøre, vil de stadigvæk have en stor indflydelse på det samlede indtryk man får af huset, når man ser på det udefra.

Så det æstetiske og arkitektoniske fylder altså en hel del i forbindelse med at træffe sit valg. Noget andet, der ligeledes, og med rette, betyder meget for det endelige valg, er effektiviteten og funktionaliteten ved døren.

Her kommer man heller ikke uden om begrebet ”energieffektivitet”. Et begreb, der fylder nok så meget i disse tider, hvor den grønne omstilling er allestedsnærværende og noget, som langt de fleste danskere er pinligt bevidste om – især når de skal til at renovere eller bygge nyt.

Dørene i et hus repræsenterer i bund grund store huller i konstruktionen, og derfor vil der potentielt strømme uforholdsmæssigt meget varme ud gennem disse, hvis døren ikke er tilstrækkeligt isolerende.

Æstetik og effektivitet er begge parametre, som vindues- og dørfabrikanten NorDan opererer meget med, når de udvikler deres produkter. Det er der kommet de to produktlinjer DTech og NTech ud af, og de omfatter begge to både vinduer og døre.

NorDan er et norsk firma, og det afspejles meget fint i deres døres design. Typisk skandinaviske linjer, der er enkle og minimalistiske, og som de ses flest i de skandinaviske huse. DTech-linjen fra NorDan er designet og produceret i Danmark, og er således ganske velegnet til de danske forhold.

NTech-linjen udmærker sig ved sine ekstremt isolerende evne og høje fleksibilitet. NorDans vinduer og døre er udfærdiget i fyrretræ og aluminium, og er altså produkter af højeste kvalitet.