Hvor mange smykker skal du bære på én gang?

Det er ikke altid nemt at bære det rigtige smykke de rigtige steder. For nogle kvinder er det en overdrivelse, da de går efter for mange smykker på samme tid. For nogle får for færre smykker dem til at se underklædte ud til visse lejligheder.

Der er ingen faste regler for antallet af smykker, du vil bære. For at forstå antallet af smykker, du skal bære, skal du følge nogle specifikke regler. Visse retningslinjer, der vil hjælpe dig til at træffe det rigtige valg, mens du henter de rigtige smykker til dig selv, er som følger. Du kan finde et bredt udvalg af smykker her.

 

Husk på anledningen

 

Begivenheden, hvor du skal hen, er en vigtig afgørende faktor, mens du henter smykker til at bære. Du skal undgå armringe til kontorbrug, da de ville lyde og også gøre det svært for dig at skrive.

Hvis du planlægger at gå om aftenen, så vælg et enkelt stykke, der skiller sig ud og tilføjer værdi til dit look. En smuk halskæde, cocktailring eller et par lysekroneøreringe vil gøre det nødvendige. Uanset hvad anledningen er, kan du aldrig gå galt med en blanding af fantastiske ringe, der ser lækre ud på dine fingre.

 

Overdriv det ikke!

 

Lad ikke dine smykker distrahere fra dit outfit og dig selv. Mens du vælger smykker at bære, bør du altid spørge dig selv, om det ville tilføje eller forringe dit naturlige look og også dit outfit.

Det er meget vigtigt at huske på, at de smykker, du vælger, skal komplimentere dit look og tilføje elegance til det. Gå for eksempel aldrig efter en stak armringe og også en stak halskæder på samme tid. Du skal vælge en sådan stak og ikke to typer stak. At bære for mange smykker forvirrer tilskuerne og ødelægger dit look.

 

Match dine smykker med dit påklædningsmateriale

 

Du skal koordinere dine smykker med den slags materiale, du har på til et bestemt sted. Chunky smykker går normalt ikke godt sammen med tynde silke og sheers, da det kan se ud til at være meget af en udsmykning med den slags materialer. Også små tynde kæder på din halskæde vil se mærkelige ud med dine tykke sweatere. Så tænk på materialet, mens du prøver at bære visse smykker.

 

Tænk på stemningen

 

Du skal altid tænke over stemningen, før du rent faktisk vælger de rigtige smykker til dig selv. Hvis du planlægger at gå efter et boheme-look, kan du altid gå efter flere smykker. Hvorimod, hvis du planlægger at se elegant og sober ud på samme tid, skal du holde dig fra en masse smykker og gå efter et minimalistisk look.

 

Overvej dit udseende

 

De rigtige smykker kan gøre dit look og de forkerte kan ødelægge dit look. Hvis du planlægger at lade dit hår falde, er det vigtigt at gå efter små underspillede øreringe. På den anden side vil en kort beskæring eller en lækker frisure altid se godt ud med et par store bøjleøreringe.

 

Følg nogle faste regler

 

Selvom der ikke er en sådan regel for, hvilken slags smykker du skal bære, er der én regel, du altid skal følge. Bær ikke et par store øreringe med en tung halskæde. Dette ville fuldstændig ødelægge dit look. Vælg i stedet enten en tung halskæde eller et par store øreringe og koordiner resten af ​​smykket med det.

 

Støjende smykker er et nej-nej!

 

Du skal gå efter smykker, der faktisk er stille og ikke larmer meget. Uanset hvor du skal hen, så gå altid efter smykker, der ikke laver meget lyd. Armringe er fantastiske, men klingende armringe er ikke en god idé at have på, især hvis du besøger et bibliotek, et seminar eller skal på arbejde.

 

Vær forsigtig med dine ringe!

 

Du skal kigge efter størrelsen på ringene, hvis du foretrækker at vælge mere end et stykke. Uanset om det er en prinsesseslebet diamantforlovelsesring eller en solitaire, så prøv at undgå enhver anden ring på samme hånd, hvis du bærer din forlovelsesring. Forsøg ikke at gå over bord, hvis du har en cocktailring på. Hvis du planlægger at gå efter simple fine stykker, kan du gå efter mere end én ring. Hvis du bærer stablede armbånd, så prøv at undgå enhver stor overdimensioneret ring til dine fingre.