Hvad er hamp olie egentlig, og hvordan virker det?

Hvis du ikke har levet under en sten, så kender du uden tvivl til cannabisplanten. Cannabis har jo tidligere mest været kendt i nyhederne i forbindelse med den euforiserende rygeversion, og knap så meget for alle de mange andre formål som hamplanten byder på. Dette er dog i disse år ved at ændre sig markant, og hamplanten udvikles nu til at skabe en lang række Novel Foods produkter, der faktisk tyder på at kunne afhjælpe en lang række fysiske og psykiske problemer.

Hampolie?

Hampolie er kendetegnet ved at indeholde en forsvindende lille mængde THC, der medvirker til at man ikke vil føle en euforiserende effekt ved at indtage den. Hamp olie udmærker sig især ved sandsynligvis at have en hel del sundhedsmæssige fordele. Der er nemlig noget der kunne tyde på, at regelmæssig brug af Hamp olie kan være et gavnligt supplement til at behandle b.la. gigtsygdomme, derpression, post traumatisk stress og faktisk også visse former for kræft.  Selvom der endnu ikke foreligger konkrete videnskabeligt belæg for at kalde Hamp olie for en 100% effektiv måde at komme disse tilstande til livs på, så er der dog alligevel meget der tyder på at der er noget om snakken. Men hvad er Hamp olie så nærmere bestemt?

Hvad er forskellen mellem Hamp olie og cannabis

For at man i det hele taget kan kalde noget for Hamp olie, så er det nødvendigt at olien ikke indeholder mere end 0.3 procent THC. Ellers er der i stedet tale om cannabis.

Hvordan tager jeg så Hamp olie?

Hamp olie indtages typisk på to forskellige måder. Den absolut mest populære måde er, at komme nogle få dråber Hamp olie i munden, og derefter sluge dem. Denne metode resulterer derfor i, at Hamp olien langsomt vil blive optaget via fordøjelsen for derefter at virke. Hvis du til gengæld ønsker dig en lidt hurtigere effekt, så kan du i stedet komme et par dråber Hamp olie under tungen og beholde dem der et lille stykke tid. Ved at benytte denne metode, så springer du nemlig hele fordøjelsesprocessen over, og vil nu hurtigere komme til at opleve en effekt med olien.

De mulige sundhedsmæssige fordele ved Hamp olie

På trods af den foreløbige mangel på endegyldige beviser, så tyder det dog på at Hamp olie kunne have en positiv virkning  på de følgende to fysiske og psykiske tilstande.

Epilepsi.

Man har de seneste år kunne dokumentere en mulig forbedring hos folk med epilepsi, hvis der regelmæssigt indtages Hamp olie. Faktisk var effekten så god, at man i USA nu kan bruge Hamp olie på recept til at behandle visse former for epilepsi.

Stress, angst og depression

Hamp olie har også markeret sig et fremragende middel til at behandle stress, angst og depression på. det viser sig nemlig, at ved blot at tage nogle få dråber olie om dagens, så vil man automatisk føle sig betydeligt roligere. Hvis dette lyder interessant, så kan du nu finde danskproduceret, sikker og høj kvalitet hos Cannol.

 

Så hvorfor ikke give Hamp olie en chance?