Er Klitmøller din boligdrøm? Vesterhavspark opfylder den


Drømmer du om at nyde din morgenkaffe direkte fra terrassen i sommerhuset, mens du kigger udover den smukke nordjyske natur? Hvis du begynder at svimle ved tanken om dette, så kan du godt begynde at glæde dig. For lige nu kan du hos Vesterhavspark tilbyde dig nogle af landets mest attraktive sommerhusgrunde – lige et stenkast fra Klitmøller ved Vesterhavet. Så hvis dette lyder som din kop te, så skal du bare læse videre her. For her kan du nemlig læse mere om de mange fordele ved at vælge Klitmøller til at opfylde dine boligdrømme.

1. Klitmøller – et unikt stykke dansk kulturhistorie

Klitmøller er et lille fiskerleje i hjertet af Thy, der i historisk sammenhæng var lidt af et økonomisk kraftcenter i løbet af 1800-tallet indtil havnen blev lukket ned efter at det blev muligt at sejle fra Vesterhavet direkte ind i Limfjorden. På grund af byens centrale placering lige op ad Vesterhavet var der indtil dette katastrofale tidspunkt således livlig trafik til og fra byens havn, hvilket naturligvis har medvirket til byens helt unikke identitet. Ved at vælge en byggegrund hos Vesterhavspark, så vil du nu sidde på første række til en væsentligt del af den danske kulturarv.

2. Cold Hawaii – fra fiskerbåde til surfbræt

Når dette så er sagt, så har tiden dog ikke stået stille i Klitmøller. Klitmøller har grundet dens placering lige ved Vesterhavet de seneste år forvandlet sig til lidt af et surferparadis. Klitmøller kan nemlig prale af nogle af de bedste betingelser for god surfing i hele Europa, hvilket flere og flere surfere efterhånden er ved at få øjnene op for. Af denne grund fyldes Klitmøller hver eneste sommer med tusindvis af surfere, der alle sammen er med til at puste en masse liv i en ellers stille lille fiskerby. Og ved at investere i en grund hos Vesterhavspark, så vil du nu befinde dig i umiddelbar nærhed af dette unikke og spraglede internationale surfermekka.

3. Nationalpark Thy – unikke naturoplevelser et stenkast fra sommerhuset

Sidst men ikke mindst, så vil du med en byggegrund hos Vesterhavspark også befinde dig i praktisk køreafstand fra Nationalpark Thy, der faktisk er den første af slagsen i Danmark. I denne smukke Nationalpark vil du ikke blot kunne se den unikke nordjyske vesterhavsnatur folde sig ud i fuldt flor. Nationalparken er nemlig sprængfyldt med smukke og hyggelige stier, der giver den besøgende lov til at opleve den helt særlige natur på helt tæt hånd. Og der er nok at se på i Nationalpark Thy. For det første rummer området en lang række idylliske søer med noget af landets reneste vand, hvilket gør dem til et yndet opholdssted for en lang række fugle, insekter og vildt, som kun kan findes i netop dette område. For det andet vil du også kunne besøge udvalgte dele af Hanstholm Vildtreservat, der jo netop er en del af nationalparken.

Du kan se grundene nær Klitmøller her, og hvem ved, måske har du allerede taget et vigtigt skridt i retning af gøre dine boligdrømme til virkelighed.