6 designerlamper der vil lyse dit liv op

Designer lamper kan lyse op i ethvert rum i dit hjem. De findes i mange forskellige former og størrelser i et bredt udvalg af farver og materialer. Der findes designerlamper til enhver stil og ethvert budget – så hvordan vælger man den rigtige? I dette blogindlæg vil vi tage et kig på 6 designerlamper, der vil lyse dit liv op!

Den perfekte designer lampe til dit hjem

Leder du efter en designerlampe? Her vil vi præsentere fem designerlamper, der helt sikkert vil imponere. Disse lamper er ikke kun smukke, men de giver også masser af lys. Uanset om du er på udkig efter en gulvlampe, en bordlampe eller en lysekrone, har vi noget for enhver smag. Så hvad venter du på? Bliv inspireret til at finde den perfekte lampe til dit hjem!

 

  1. Panthella
  2. AJ-lamper
  3. PH-lamper
  4. Akari
  5. Flos 2097/50
  6. Fatboy Rockocco 12.0

Louis Poulsen: Panthella, PH og AJ

Louis Poulsen Panthella er formgivet af den dygtige danske designer Verner Panton, og findes i mange forskellige størrelser og farver. Den enkle og elegante lampe findes som bordlampe i to varianter; den klassiske og en ledningsfri, som du let kan flytte rundt uden at være afhængig af en stikkontakt. Louis Poulsen har også skønne klassiske designer lamper fra Poul Henningsen og Arne Jacobsen – henholdsvis den ikoniske PH-lampe, der blandt andet findes som loftlampe og gulvlampe, og den stilrene AJ-serie, som giver et godt retningsbestemt lys.

Akari, Fatboy og Flos designer lamper

Hvis du er interesseret i et varmt og blødt lys i din indretning, skal du kigge på Akari lamper. De er lavet af rispapir, og hver eneste lampe er et kunstværk i sig selv – både tændt og slukket. Flos 2097/50 er en moderne og stilren lysekrone, mens Fatboy Rockcoco 12.0, der er lavet af plexiglas, giver et bud på en mere rocket og futuristisk version af rokokoens ornamenterede lysekroner.