Sådan får du mest muligt ud af Google Suite for din virksomhed

Google Suite, tidligere kendt som G Suite, er en samling af cloud-baserede produktivitets- og samarbejdsværktøjer udviklet af Google (Alphabet). 

Tjenesten omfatter en række forskellige tjenester som:

  • Gmail
  • Drive 
  • Docs
  • Sheets
  • Slides
  • Kalender
  • Hangouts Meet

Og meget mere. Det er tilgængeligt for virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige brugere. For virksomheder kan G Suite være en omkostningseffektiv måde at administrere e-mail, dokumenter og teamsamarbejde på. 

I dette blogindlæg vil vi give nogle tips til, hvordan du får mest muligt ud af G Suite for din virksomhed.

 

Kom godt i gang med Gmail

Gmail er en fantastisk måde at administrere din virksomheds e-mail på. Du kan oprette brugerdefinerede e-mailadresser (f.eks. sales@dinvirksomhed.com), oprette automatiske svar og bruge filtre til at organisere din indbakke. 

Du kan også bruge Gmail til at få adgang til dine Google Drive-filer offline. Du skal blot klikke på ikonet “Indstillinger” i øverste højre hjørne af din Gmail-skærm og vælge “Se alle indstillinger” Gå derefter til fanen “Offline”, og vælg “Aktiver offline post”.

 

Brug af Google Drive

Google Drive er en cloudlagringstjeneste der følger med din G Suite-konto. Den giver dig mulighed for at gemme filer online og få adgang til dem fra enhver enhed. Du kan også dele filer med andre og samarbejde om dokumenter i realtid. For at komme i gang skal du blot gå til drive.google.com og logge på med din G Suite-konto. 

 

Oprettelse af dokumenter med Google Docs

Google Docs er et tekstbehandlingsprogram, der giver dig mulighed for at oprette og redigere tekstdokumenter i samarbejde i realtid. 

Hvis du vil i gang, skal du gå til docs.google.com og logge på med din G Suite-konto. Klik derefter på knappen “+ Ny” øverst til venstre på skærmen, og vælg “Dokument”.

 

Udarbejdelse af regneark med Google Sheets  

Google Sheets er et regnearksprogram, der giver dig mulighed for at oprette, redigere og formatere regneark i samarbejde i realtid. 

Hvis du vil i gang med at bruge Google Sheets, skal du gå til sheets.google.com og logge på med din G Suite-konto. 

Klik derefter på knappen “+ Ny” øverst til venstre på skærmen, og vælg “Regneark”. 

Se også: Viderestilling af e-Boks G Suite.

 

En fremtidssikker løsning for enhver virksomhedstype

G Suite er et kraftfuldt sæt produktivitets- og samarbejdsværktøjer udviklet af Google. Det er perfekt til virksomheder af alle størrelser! I dette blogindlæg har vi givet nogle tips til, hvordan virksomheder kan gøre brug af Gmail, Drive og Docs i G Suite. 

G Suite kan dog mere end blot det, som vi har nævnt her. Derfor anbefaler vi, at du tjekker platformen ud og prøver dets forskellige funktioner. Endelig kan du også opleve, at nogle leverandører tilbyder forskellige integrationer med G suite som helt sikker kan være til gavn for din forretning.